Besplatna poštarina za porudžbinu preko 10.000 rsd

Rok isporuke je 3 - 4 radna dana od trenutka porudžbine. Kod opcije "uplata na tekući račun" rok isporuke je od momenta proknjižene uplate. Petkom i vikendom se paketi ne šalju!

BESPLATNI UZORCI naših proizvoda uz svaku porudžbinu!

Korpa

Korpa je prazna

Isporuka robe

Robu šaljemo isključivo D Express samo na teritoriji Republike Srbije.

Lično preuzimanje u roku od 24h je moguće u proizvodnji u Rušnju Boračka 24 uz OBAVEZNU najavu na telefon 011 4540621. Porudžbina koja se ne podigne u roku od 2 dana biće otkazana. 

Besplatna poštarina

Za sve porudžbine preko 10.000 rsd poštarina je besplatna.

Rok isporuke

Nakon završetka poručivanja, na Vašu e-mail adresu, koju ste prijavili prilikom poručivanja, automatski će Vam stići potvrdni mail o uspešnoj kupovini. Sa tim mailom Vaša porudžbina je ušla u proces obrade i slanja. U slučaju bilo kakvih nejasnoća ili problema vezanih za Vašu porudžbinu kontaktirajte našu službu podrške na broj telefona +381 11 4540621 (radnim danima od 10h do 16h) ili na mail office@sparklecosmetics.rs

Rok isporuke je od 3 do 4 radna dana od trenutka Vaše porudžbine. Kod opcije "uplata na tekući račun" taj rok se računa od proknjižene uplate. Dani vikenda (subota i nedelja) se ne računaju. U svakom trenutku firma može produžiti rok isporuke iz bilo kog razloga.

Kada pošiljka bude spremna za slanje na Vaš mail i broj telefona koji ste ostavili u kontakt formi stićiće Vam poruka sa brojem Vaše pošiljke kao i link na kom možete ispratiti status Vašeg paketa.

Preuzimanje pošiljke 

Na Vaš broj mobilnog telefona (koji ste ostavili u kontakt formi) dobićete SMS obaveštenje od pošte o prispeću Vašeg paketa.

Kuriri pošiljke donose na adresu u periodu od 08 do 17h (u većini slučajeva bude u toku prepodneva). Ljubazno Vas molimo da u tom periodu neko bude na adresi i da primi paket.

Pregledajte paket i ukoliko ima oštećenja slikajte i obavestite nas na mail adresu office@sparklecosmetics.rs iz naše korisničke službe će Vas ubrzo neko kontaktirati.

Ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi biće pokušana dostava drugog dana, nakon čega se paket nama vraća.

U slučaju da se paket nama vrati, na mail ćete dobiti sistemski mail obaveštenja da je pošiljka otkazana. Ako je želite nazad Vi snosite duple troškove poštarine. Nakon jednog otkaza nećete moći da izvršite novu porudžbinu.

Cena isporuke

Cena isporuke je 300 rsd fiksno.

Ne postoji mogućnost izbora druge kurirske službe.

Trošak dostave snosi kupac.