Besplatna poštarina za porudžbinu preko 10.000 rsd

Rok isporuke je 3 - 4 radna dana od trenutka porudžbine. Kod opcije "uplata na tekući račun" rok isporuke je od momenta proknjižene uplate. Petkom i vikendom se paketi ne šalju!

Korpa

Korpa je prazna

Emulzija - Emulsion Hydro Boost

Emulzija - Emulsion Hydro Boost

Emulzija - Emulsion Hydro Boost
  • Šta je emulzija za lice?
Emulzija za lice je nešto između seruma i kreme. Nije baš tako lagana kao serum, ali nije ni tako teška kao krema. Slično tome, nije toliko koncentrisana kao serum. A sa druge strane, puno je laganija od kreme, što znači da se brže upija i samim tim brže deluje. Pomaže da se zadrži nivo hidratacije i spreči gubitak vlage sa površine kože.
  • Prednosti korišćenja emulzije
Glavna ideja koja stoji iz emulzije jeste da pruži instantni boost hidratacije koži. 
Emulzija lagano snabdeva kožu hidratacijom bez masnog i teškog osećaja;
One su nekomedogene po prirodi, što znači da neće zapušiti pore niti dovesti do akni i bubuljica;
Veoma brzo se upijaju, što ih čini idealnim za korišćenje;
Mogu pomoći ojačavanju lipidne barijere kože, kako bi sprečile transepidermalni gubitak vlage, koji nastaje usled spoljašnjih faktora.
  • Emulzija je idealno rešenje za svaki tip kože
Za razliku od nekih preparata, emulzija se može koristiti na svakom tipu kože, a posebno kod osetljive i one sklone aknama. Može se koristiti i u jutarnjoj i u večernjoj rutini nege kože.
Za vrlo masnu kožu lica, emulzije mogu biti odlična opcija za završni hidratantni korak pre nanošenja zaštitnog faktora. Činjenica da su emulzije lakše, na bazi vode i lakše se apsorbuju – čini ih privlačnim za ljude sa masnom kožom kao način da se hidrira koža bez težine i suvišnog sjaja kreme.
Za kombinovanu kožu sklonu aknama, emulzija se može koristiti za regulisanje viška sebuma, fleka i drugih nepravilnosti. Ovo se može postići nanošenjem emulzije na celo lice ili na određene oblasti, kao što je T-zona.
Normalni tipovi kože i dalje mogu dobiti koristi od emulzije, čak i ako nemaju neke probleme sa kožom koje treba rešiti. Tanka, brzo upijajuća formula emulzije je i umirujuća i hidratantna, što je čini savršenom za upotrebu tokom cele godine. Dok zimi hidrira, još je uvek dovoljno lagana da ne opterećuje ili guši kožu tokom celog leta.
Za osetljivu kožu, emulzije su savršene za podsticanje zdrave, negovane kože bez iritacije ili prodiranja dovoljno duboko da izazove upalu i crvenilo. 
Za suvu kožu lica, emulzija za lice je savršena za čuvanje vlage i hranjivih supstanci u koži i ostavlja osećaj hidratacije i elastičnosti. Emulzija obično sadrži male čestice vode koje se brzo apsorbuju u kožu. 
  • Kada treba da se koristi emulzija za lice?
Emulzija treba da se koristi kao dnevna krema/dnevna hidratantna krema ili ovlaživač za lice ili kao preparat pre nanošenja seruma ili prave hidratantne kreme. Ona je formulisana da deluje tako da „zaključava“ vlagu u koži – slično hidratantnoj kremi. Ali se odlikuje ređom koenzistencijom, lakšom formulom i bržim upijanjem u kožu.
Prethodni tekst
Sledeći tekst

Ostavite komentar

Imajte na umu, da kometari moraju biti odobreni pre nego što se objave