Besplatna poštarina za porudžbinu preko 10.000 rsd

Rok isporuke je 3 - 4 radna dana od trenutka porudžbine. Kod opcije "uplata na tekući račun" rok isporuke je od momenta proknjižene uplate. Petkom i vikendom se paketi ne šalju!

Korpa

Korpa je prazna

Esencija - Sparkle Essence Skin Revitalizing

Esencija - Sparkle Essence Skin Revitalizing

Esencija - Sparkle Essence Skin Revitalizing
  • Šta je esencija?
Mnogi je zovu "čudesna vodica" ali esencija za lice, beauty proizvod koji je nezaobilazan korak korejske i japanske rutine nege, daleko je od obične vode. Iako deli neke osobine i sa tonerima i sa serumima, esencija je proizvod sam za sebe. Ona nije tako lagana kao tonik ali je slabije koncentarcije od seruma i koži pruža dodatan sloj nege i hidratacije i pomaže zaštitnoj barijeri kože da očuva optimalnu funkciju, a može biti i način da se tretira neki specifičan problem. Ove lagane tečnosti daju koži ogromnu količinu vlage. Osim koncentrovane hidratacije, esencije sadrže anti aging sastojke i čine kožu sjajnom i ishranjenom.
Esencija je specijalna nega i može imati različite uloge, od hidratacije, pružanja hranljivih sastojaka, ujednačavanja tena i pružanja blistavosti, umirenja, antiejdžing efekta, do blagog hemijskog pilinga.
Pored toga što obezbeđuju vlažnost kože, aktivni sastojci esencija pomažu i kod rehidratacije ćelije kože i zaštite kožne barijere, a uz to još i poboljšavaju zdravlje kože, rebalansiraju pH kože i omekšavaju i zaglađuju epidermis (potkožicu). Nakon ovog (dodatnog) koraka vaša koža upija sve ono najbolje iz proizvoda koji nanesete na kožu nakon toga, bio to serum ili krema.
  • Kako se koristi?
Nanesite malu količinu esencije na dlanove i na prste pa je nežno i polako utapkavajte na lice i vrat. Nakon toga nanesite serum ili hidratantnu kremu.
Kada proizvode primenite ovim redosledom, od lakih (tonik) do teških (hidratantna krema i SPF), koža upija svaki proizvod posebno. Dodavanje esencije u vašu rutinu nege kože može vam pomoći da dodatno pojačate apsorpciju proizvoda.
  • Koja je njena uloga?
Esencija se nanosi na čisto lice i služi kao priprema kože da što bolje upije aktivne sastojke iz sledećeg koraka odnosno seruma ili hidratantne kreme, jednom rečju, pripremanje podloge. Esencija pravi hidrantni sloj na koži koji pomaže da se najbolje apsorbuje serum ili nega koju nanosite na kožu. Esencija za lice poboljšava učinak seruma i krema na našoj koži, odnosno apsorpciju narednih proizvoda u rutini nege. Kao rezultat, koža je umirena, a njen kvalitet vidljivo poboljšan.
Da li je esencija vredna ulaganja uvođenja novog koraka u rutini?
Odgovor je apsulutno DA. Kako esencije deluju na ćelijskom nivou, svaki proizvod koji nanesemo na kožu nakon njih ima bolji i prodorniji efekat. Vreme ne možemo vratiti unazad, ali koristeći esencije pomažemo revitalizaciju naše kože koja zatim redovnim tretmanom postaje glađa i hidrirana i sa boljom teksturom.
Prethodni tekst
Sledeći tekst

Ostavite komentar

Imajte na umu, da kometari moraju biti odobreni pre nego što se objave