Besplatna poštarina za porudžbinu preko 10.000 rsd

Rok isporuke je 3 - 4 radna dana od trenutka porudžbine. Kod opcije "uplata na tekući račun" rok isporuke je od momenta proknjižene uplate. Petkom i vikendom se paketi ne šalju!

Korpa

Korpa je prazna

Kombinovanje proizvoda u nezi lica

Kombinovanje proizvoda u nezi lica

NOĆNA NEGA

#1 Masna koža

Ukoliko je Vaša koža masna, presijava se i sklona aknama i bubuljicama, najbolje je negovati kožu i primenjivati sledeće korake:

  • Nega kože započinje serumom za lice, a preporuka je Serum protiv proširenih pora i masne kože koji sadrži biljni kompleks koji reguliše sebum i rešava probleme kože.
  • Nakon seruma treba koristiti hidrantnu kremu. Serum hrani kožu, a krema će koži pružiti dodatnu hidrataciju. U ovom slučaju Sparkle krema za lice - 72h hidratacija je idealna kao drugi korak.
  • Treći korak u nezi kože je Sparkle ulje za lice sa 24K zlatom. Ulje može da prodre kroz kremu ali obratno nije moguće. Ako stavljate više od dva seruma ispod kreme, preskočite ulje pošto nećete moći da izbegnete da vam se koža umasti.

 

#2 Normalna i dehidrirana koža

  • Prvi korak je Sparkle serum "Biserni prah" koji je vodenaste teksture (sa blagom teksturom gela u sebi) što ne stvara osećaj težine na licu. Serum je na bazi bisernog praha i idealan je za hidrataciju.
  • Nakon seruma naneti Regeneration intense - Moisturising/smooth cream. Važno je kremu nanositi nakon seruma, a ukoliko kombinujete sa uljem, potrebno je kremu nanositi kao prvi korak, a nakon toga ulje kako biste "zaključali" sve hranljive sastojke u kožu.

 

#3 Nega protiv bora

 DNEVNA NEGA

Što se tiče dnevne nege, u zavisnosti od tipa kože, koristite iste korake kao i za noćnu negu ali bez ulja za lice.

*** Ulje se uvek koristi kao poslednji korak u nezi kože i koristi se samo kao noćna nega. Sa uljem treba biti oprezni da Vam se pore ne bi zapušile, pa je preporuka nanositi samo kao večernju negu.

Serum je uvek prvi po redu kada su "mazalice" u pitanju, pošto je najlakše teksture i sadrži najjače koncentracije aktivnih sastojaka koji efikasno prodiru u kožu. Serumi se mogu koristiti i kao podloga za šminku. Naši serumi se mogu koristiti samostalno, bez kreme i ulja, a takođe možete slobodno koristi dva ili tri seruma u isto vreme, u zavisnosti od Vaših potreba.

SAVET:

Sparkle serum za revitalizaciju i blistavost kože lica Vitamin C + collagen treba izbegavati leti i u dnevnoj nezi, a prilikom njegovog korišćenja u toku dana potrebno je naneti i kremu sa zaštitnim faktorom. Prilikom izlaganju suncu, osim oštećenja strukture, dolazi i do različitih poremećaja pigmentacije u vidu solarnog lentiga, a nažalost može doći i do karcinoma i melanoma kože.

Vitamin C je snažan antioksidans koji se koristi za stvaranje sjajne i mlađe kože kada se nanosi  na kožu. Vitamin C je u prvom redu neophodan u sintezi kolagena. On je faktor koji stabilizuje trostruku strukturu molekule kolagena, ali i podstiče ekspresiju gena koji su zaduženi za proizvodnju kolagena.

Prethodni tekst
Sledeći tekst

Ostavite komentar

Imajte na umu, da kometari moraju biti odobreni pre nego što se objave