Besplatna poštarina za porudžbinu preko 10.000 rsd

Rok isporuke je 3 - 4 radna dana od trenutka porudžbine. Kod opcije "uplata na tekući račun" rok isporuke je od momenta proknjižene uplate. Petkom i vikendom se paketi ne šalju!

Korpa

Korpa je prazna

Nega kože nakon leta

Nega kože nakon leta

Koža trpi promene usled kontakta sa morskom vodom, kao i usled izlaganja suncu i vetru, zato je potrebno da joj vratimo vitalnost i nadoknadimo sve neophodne hranljive sastojke koje će joj pomoći da se što pre regeneriše. Posle leta i izlaganju suncu, koža postaje suva i dehidrirana, dolazi do perutanja, ljuštenja kože i stvaranja fleka i pigmentacije.
Sve ove promene posledica su štetnih sunčevih zraka koji oštećuju kožu, pa ona prestaje sa proizvodnjom kolagena i elastina, što je posebno problematično ako uzmemo u obzir da se oštećene ćelije teško obnavljaju. Iz tog razloga koži je posle leta neophodna dodatna nega kako bi se oporavila, a ten zablistao i u nadolazećim jesenjim danima. 

Za savršenu kožu nakon leta


#1 Hidratacija lica


Tokom vrelih letnjih dana koža gubi vlažnost, a dehidratacija je jedan od osnovnih uzroka umornog i izboranog lica. Obezbedite koži dovoljno vlage, nanosite hidrirajuće serume i kreme za lice i telo.
Preporuka je da prvi korak Vaše nege bude Sparkle serum “Biserni prah” - serum za hidrataciju na bazi bisernog praha koji ne stavra osećaj težine na licu, a ujedno hrani i hidrira kožu. Serum prodire u duboke slojeve kože i vraća joj vlažnost čineći je zategnutijom i nežnijom. Takođe, usporava stvaranje melanina - pigmenta odgovornog za nastanak staračkih pega.⁣
Drugi korak: Sparkle krema za lice – 72h hidratacije koja dugotrajno hidrira kožu.
Na našem sajtu možete pronaći Sparkle set za lice dubinsku hidrataciju koji sadrži ova dva proizvoda. Cena seta je 3.300,00 dinara, čime ostvarujete uštedu od 600,00 dinara. Korišćenjem ovih proizvoda pružićete koži lica dubinsku hidrataciju, dok će kombinacija ulja pospešiti njenu elastičnost i blistavost.
Kožu je potrebno nahraniti i iznutra tako što ćete unositi dovoljno tečnosti. Pored vode pijte i blage biljne čajeve, poput kamilice, koja ima umirujuće dejstvo.


#2 Serumi

Intenzivni tretmani koji utiču na smanjivanje znakova fotostarenja kože podrazumevaju korišćenje seruma. Preparati koji sadrže antioksidanse dragoceni su u smanjenju oštećenja kože uzrokovanih suncem. Recimo, vitamin C poboljšava tonus kože, ublažava zapaljenja i pojavu bora, pa je uvođenje preparata koji sadrže ovaj vitamin u redovnu upotrebu, po završetku leta više nego preporučljivo. Sparkle serum za revitalizaciju i blistavost kože lica Vitamin C + collagen pozitivno utiče na sintezu kolagena, osvežava boju tena, ublažava posledice hiperpigmentacije i čini da koža lica, vrata i dekoltea bude zaglađena i blistava.


#3 Koža oko očiju

Koža oko očiju je najosetljivija i zato joj posle sunčanja treba pružiti besprekornu negu. Svako jutro i uveče pred spavanje na deo oko očiju nanesite kremu za okoloočno poručje - Sparkle Brightening eye cream. Krema sadrži Goji Berry Seed Oil koji sporava nastanak bora i ublažava već postojeće. Takođe, sadrži i Banana Powder koji je bogat antioksidansima koji pomažu u poboljšanju izgleda ostarele kože, kao i vitaminima A, B i E i cinkom, koji pomaže u borbi protiv slobodnih radikala i poboljšava izgled tankih linija i bora. Vitamin C u bananama pomaže u poboljšanju izgleda tamnih mrlja i akni, posvetljuje kožu i uklanja tamne kolutove ispod očiju.


#4 Nega kože tela

Piling je važan korak u negovanju kože posle leta, jer tako uklanjate izumrle ćelije epiderma i pripremate kožu za što bolje usvajanje hranljivih sastojaka iz preparata za negu. Piling kože stimuliše i proizvodnju novog kolagena u dubljim slojevima kože, pa tako utiče i na umanjivanje znakova fotostarenja. Sparkle šećerni piling - Karite + makadamija sadrži shea puter koji na površini kože formira satenski zaštitni film čime se smanjuje hrapavost, suvoća i prekomerno ljuskanje, pružajući efekat nahranjene i negovane kože.
Nakon pilinga se istuširajte negujućom kupkom za telo Sparkle krem pena za tuširanje - Bath butter koja će svojim uljima nahraniti kožu i dati joj sjaj i mekoću.
Kao treći korak koristite Sparkle puter za telo koji će u potpunisti regenerisati i hidrirati kožu. Takođe, za dubinsku hidrataciju kože koristite i Sparkle kremu za telo - Souffle "Biserni prah" koji je lagane strukture i idealan je za negu kože tokom i nakon leta. Zahvaljujući vitaminima A i E čini kožu svilekastom, mekom i blistavom.

  Sparkle piling za telo 

 Sparkle kremasta kupka 

 Sparkle puter za telo 

 Sparkle souffle krema za telo 


#5 Šta je još bitno istaknuti za kožu nakon leta?

Nakon leta preporučljivo je da posetite dermatologa, kako biste proverili mladeže i druge promene na koži na dermoskopskom pregledu. Ukoliko su se na koži pojavili novi mladeži ili se neki od postojećih promenio, obavezno posetite dermatologa u cilju rane dijagnostike i ranog uklanjanja ovih promena ukoliko je potrebo.

Posvetite malo vremena svojoj koži i vratite joj izgubljenu svežinu i blistavost. Najvažnije je da nakon letovanja povratite balans vlažnosti i masnoće u koži, kao i da tretirate nastale promene i oštećenja.

Prethodni tekst
Sledeći tekst

Ostavite komentar

Imajte na umu, da kometari moraju biti odobreni pre nego što se objave