Besplatna poštarina za porudžbinu preko 10.000 rsd

Rok isporuke je 3 - 4 radna dana od trenutka porudžbine. Kod opcije "uplata na tekući račun" rok isporuke je od momenta proknjižene uplate. Petkom i vikendom se paketi ne šalju!

BESPLATNI UZORCI naših proizvoda uz svaku porudžbinu!

Your cart

Your cart is empty

Do 30% popusta na letnju kolekciju!

Ograničena kolekcija do isteka zaliha.

Prirodna kozmetika ručno rađena sa ljubavlju

Otkrij tajnu savršene kože i prirodne nege sa Sparkle Cosmetics - tvojim izvorom prirodne kozmetike. Svi naši proizvodi su ručno izrađeni i bogati su prirodnim sastojcima. Pridruži se pokretu prirodne lepote.

Vreme je da se posvetiš sebi!

Uzmi trenutak samo za sebe i prepusti se čarima prirodne kozmetike i jedinstvene nege. Uz Sparkle Cosmetics tvoje lice će zablistati a ti ćeš se osećati bolje nego ikada. Pogledaj naše 100% prirodne proizvode za negu lica.

Prirodni maslac za brže tamnjenje BOOST

Leto je stiglo, a sa njim i želja za savršenim tenom! Probaj jedan od najtraženijih prirodnih proizvoda za brže tamnjenje iz naše letnje kolekcije.

Prirodna kozmetika za negu tela

Jedinstvena PREMIUM ručno pravljena prirodna kozmetika pažljivo formulirana sa najkvalitetnijim sastojcima, prilagođena tvojim potrebama i koži.

Doborošli u naš svet priorodne kozmetike

Kako izgleda pakovanje koje stiže do tebe?

Proizvodi stižu upakovani sa mnogo ljubavi, u biorazgradivoj kutiji koja je srazmerna broju poručenih proizvoda. U kutiji je flips sunđerasta ispuna, kako se proizvodili ne bi tumbali u transportu. Naši proizvodi upakovani na ovaj način donose osećaj brige, pažnje i poštovanja prema prirodi. Zbog svega navedenog, za sve do kojih ti je stalo, ovako upakovani proizvodi su idealni i za darivanje.

Kako je nastala prirodna kozmetika Sparkle Cosmetics?

Put od hobija do osnivanja Sparkle Cosmetics bio je ispunjen ljubavlju prema izradi jedinstvenih proizvoda. Naši sapuni, raznovrsni po mirisima, bojama i oblicima, bili su samo početak. Nakon toga, proširili smo asortiman uključujući i jedinstveni puter za telo čiji se recept nije promenio od prvog sna o njemu. Tajna njegove izrade...

Utisci naših vernih kupaca

O nama pričaju

Blog

Nega tela - posle trudnoće

Nega tela - posle trudnoće

Nega tela posle trudnoće je veoma važan korak za svaku ženu.Trudnoća je period pun promena, kako emocionalnih, tako i fizičkih. Koža se tokom ovog vremena suočava sa mnogim izazovima, od...

Read more
Nega usana

Nega usana

Nega usana je neophodna, a značaj ovog aspekta lepote postao je sve izraženiji u poslednjih nekoliko godina. Dok neki zanemaruju potrebu za brigom o usnama ili posežu za drastičnim metodama...

Read more