Besplatna poštarina za porudžbinu preko 8.000 rsd

Rok isporuke je 3 - 4 radna dana od trenutka porudžbine. Petkom i vikendom se paketi ne šalju!

Your cart

Your cart is empty

Isporuka robe

Robu šaljemo D Express samo na teritoriji Republike Srbije.

Lično preuzimanje je moguće na adresi proizvodnje radnim danima od 10h do 16h uz obaveznu najavu telefonom 011/454-0621

Besplatna poštarina

Za sve porudžbine preko 8.000 rsd poštarina je besplatna.

Rok isporuke

Nakon završetka poručivanja, na Vašu e-mail adresu, koju ste prijavili prilikom poručivanja, automatski će Vam stići potvrdni mail o uspešnoj kupovini. Sa tim mailom Vaša porudžbina je ušla u proces obrade i slanja. U slučaju bilo kakvih nejasnoća ili problema vezanih za Vašu porudžbinu kontaktirajte našu službu podrške na broj telefona +381 11 4540621 (radnim danima od 10h do 16h) ili na mail office@sparklecosmetics.rs

Rok isporuke je od 3 do 4 radna dana od trenutka Vaše porudžbine. Dani vikenda (subota i nedelja) se ne računaju. U svakom trenutku firma može produžiti rok isporuke iz bilo kog razloga.

Kada pošiljka bude spremna za slanje na Vaš mail i broj telefona koji ste ostavili u kontakt formi stićiće Vam poruka sa brojem Vaše pošiljke kao i link na kom možete ispratiti status Vašeg paketa.

Preuzimanje pošiljke 

Na Vaš broj mobilnog telefona (koji ste ostavili u kontakt formi) dobićete SMS obaveštenje od pošte o prispeću Vašeg paketa.

Kuriri pošiljke donose na adresu u periodu od 08 do 17h (u većini slučajeva bude u toku prepodneva). Ljubazno Vas molimo da u tom periodu neko bude na adresi i da primi paket.

Pregledajte paket i ukoliko ima oštećenja slikajte i obavestite nas na mail adresu office@sparklecosmetics.rs iz naše korisničke službe će Vas ubrzo neko kontaktirati.

Ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi biće pokušana dostava drugog dana, nakon čega se paket nama vraća.

U slučaju da se paket nama vrati, na mail ćete dobiti sistemski mail obaveštenja da je pošiljka otkazana. Ako je želite nazad Vi snosite duple troškove poštarine. Nakon jednog otkaza nećete moći da izvršite novu porudžbinu.

Cena isporuke

Cena isporuke je 300 rsd za pakete težine do 2kg.

Ne postoji mogućnost izbora druge kurirske službe.

Trošak dostave snosi kupac.