Besplatna poštarina za porudžbinu preko 10.000 rsd

Rok isporuke je 3 - 4 radna dana od trenutka porudžbine. Kod opcije "uplata na tekući račun" rok isporuke je od momenta proknjižene uplate. Petkom i vikendom se paketi ne šalju!

BESPLATNI UZORCI naših proizvoda uz svaku porudžbinu!

Your cart

Your cart is empty

Sve je započeo jedan san

Leto 2018. godine donelo mi je veoma čudan i inspirativan san o kreiranju putera za telo i to je bio početak mog putovanja u svet prirodne kozmetike. Nekoliko nedelja kasnije, sanjala sam ponovo sličan san, ali ovog puta kako ručno pravim sapun, što me je podstaklo da sa svojom porodicom podelim moje šašave snove. Kroz šalu, predvideli su mi budućnost „sapundžijske radnje“. I dok je cela ta priča o mojim snovima bila zabavna, ti snovi su zapravo probudili znatiželju u meni, pa sam ubrzo počela da istražujem više o toj temi. U to vreme, nije bilo nešto puno informacija na tu tematiku, ali sam pronašla jednu radionicu za kreiranje sapuna od prirodnih sastojaka koja je označila prve korake mog hobija koji će se pretvoriti u životni poziv.

Od hobija do brenda

Oduvek sam uživala u negovanju i šminkanju, a moja opsesija šljokicama bila je toliko velika da sam na Instagramu i bila poznata kao "šljokica". Moj brat je dao ime Sparkle, što je bilo savršeno za brend koji sam želela da stvorim, zajedno sa čarobnim štapićem sa šljokicama kao našim prvim logom. Na svoj rođendan, pokrenula sam Instagram nalog Sparkle Cosmetics, simbolično deleći rođendan sa brendom koji će postati moja strast.

Moj put od hobija do osnivanja Sparkle Cosmetics bio je ispunjen ljubavlju prema izradi jedinstvenih proizvoda. Naši sapuni, raznovrsni po mirisima, bojama i oblicima, bili su samo početak. Nakon toga, proširila sam asortiman uključujući i jedinstveni puter za telo čiji se recept nije promenio od prvog sna o njemu. Tajna njegove izrade, kako sam se šalila, nije bila u tehnici, već u daru od Boga.

Sajmovi i prepoznatljivost kvalieta

Zahvaljujući podršci prijatelja i porodice, počela sam da prodajem svoje proizvode i postepeno širila asortiman. Počela su i učešća na sajmovima kozmetike gde se sa brendom upoznao još širi auditorijum. Učešće na sajmu kozmetike u Beogradu bio je samo početak brzog rasta i razvoja. Otvorila sam firmu, uvela nove proizvode. Angažovala tehnologa za razvoj ideja i širila se na međunarodno tržište. Ubrzo sam kreirala i čuveni maslac za brže tamnjenje koji je oborio sve rekorde. U pitanju je jedinstven  proizvod tog tipa, jedini u tom trenutku na našem tržištu od malih proizvođača prirodne kozmetike.

Hvala što nas podržavate!

Danas, Sparkle Cosmetics je simbol prirodne lepote, kvaliteta i inovacija. Naša posvećenost minimalističkom dizajnu, unapređenju proizvoda i neprekidnom rastu odraz je moje strasti i snova koje živim. Ponosna sam na put koji smo prešli i sa uzbuđenjem iščekujem sve što nas čeka u budućnosti.

Vaša podrška i povratne informacije su ključni za naš uspeh i motivacija da nastavimo da rastemo i razvijamo se. Zajedno, nastavljamo da gradimo Sparkle Cosmetics - ne samo kao brend, već kao zajednicu koja deli ljubav prema prirodi, lepoti i autentičnosti.

Hvala vam što ste deo naše priče.

S ljubavlju, Bojana Ranković, Sparkle Cosmetics.

Naše informacije

Lokacije

Boračka 24, 11194 Rušanj - Beograd, Srbija
PIB: 111744619
MB: 65634759

Jurija Gagarina 221 Blok 45 šetalište Savski kej,
zdrava hrana - Mala pijaca

Kontakt

Tel: +381 11 4540621
(radnim danima od 10h do 16h)
Email: office@sparklecosmetics.rs

Postavi pitanje?

Volela bih da vas čujem!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.