Besplatna poštarina za porudžbinu preko 10.000 rsd

Rok isporuke je 3 - 4 radna dana od trenutka porudžbine. Kod opcije "uplata na tekući račun" rok isporuke je od momenta proknjižene uplate. Petkom i vikendom se paketi ne šalju!

Your cart

Your cart is empty

Hijaluronska kiselina u serumu i kremi

Hijaluronska kiselina u serumu i kremi

#1 Šta je hijaluronska kiselina?

Hijaluronska kiselina je supstanca slična gelu koja ima jedinstvenu sposobnost zadržavanja vlage. Naše telo je proizvodi prirodno kako bi naša koža bila meka i gipka, a takođe se nalazi u našim očima, zglobovima i vezivnom tkivu. Hijaluronska kiselina odlično deluje kao komponenta protiv starenja u kremama i serumima za lice, jer ovaj vodeni molekul ima odlično svojstvo da vezuje vlagu u velikoj količini. Može da apsorbuje i uskladišti količinu koja je 1000 puta veća od njegove težine. Ovaj aktivni sastojak ne izaziva alergije ni neželjene efekte. Hijaluronska kiselina je poznata telu tako da može da je koristi svako, nezavisno od tipa kože.

Starenjem naše telo proizvodi sve manje hijaluronske kiseline. Otprilike od 25. godine, sopstvena proizvodnja hijaluronske kiseline u koži polako opada i to znači da koža brže gubi vlagu i volumen. Formiraju se fine linije i na kraju se pojavljuju prve bore.

*Bitno svojstvo hijaluronske kiseline je da vezuje molekule vode i na taj način povećava hidrataciju kože.

#2 Šta hijaluronska kiselina zapravo radi?

Definiše konture – konture lica omekšavaju kako starimo, hijaluronska kiselina pomaže u održavanju čvrstine i čini da koža izgleda puno. Preporučujemo korišćenje Sparkle Hyaluronic Boost Serum + Vitamin B5 i Sparkle Hyaluronic Boost Oxi Fresh kreme koji sardže hijaluronsku kiselinu.

Zaglađuje kožu – serum i krema sa hijaluronskom kiselinom obeubeđuje koži optimalnu vlažnost, smanjuje postojeće bore i sprečava nastanak novih. Hijaluronska kiselina za lice pomaže koži da ostane hidrirana i „ispunjava“ postojeće bore čineći ih manje vidljivim.

Daje koži volumen – koža sa godinama gubi punoću, pogotovo na obrazima i na liniji vilice. Serum i krema sa hijaluronskom kiselinom pospešuje volumen koji daje punoću obrazima i mlađi izgled.

Učvršćuje kožu – vremenom koža sve više gubi svoju elastičnost, a proizvodi koji sadrže hijaluronsku kiselinu mogu da uspore ovaj proces.

Dodaje sjaj – redovno korišćenje hijalurosnke kiseline u serumu i kremi učiniće da koža dobije lepši ten, a samim tim stvara se prelep sjaj.

Serum sa hijaluronskom kiselinom

Serum je pun prirodnih sastojaka i visoko koncentrovane hijaluronske kiseline. Potrebno je svega nekoliko kapi naneti na čisto lice i pozitivni efekti će odmah biti vidljivi. Koža brzo upija serum, a takođe je i lagan za kožu, jer ne sadrži ulje koje stvara osećaj težine i masnoće na licu. Što pre počnete sa upotrebom seruma za lice, vaša koža će vam biti zahvalna.

Svakodnevna upotreba Sparkle Hyaluronic Boost Serum + Vitamin B5 značajno će uticati na nivo hidratacije i na tonus kože lica.

Krema sa hijaluronskom kiselinom

Krema sa hijaluronskom kiselinom namenjena je svima onima koji primećuju da tonus njihove kože opada. Međutim, preporučuje se i korišćenje kreme nakon 25. godine jer hijaluronska kiselina ima relativno kratak biološki život u koži. Krema sa hijaluronskom kiselinom za lice odlična je za hidrataciju kože jer vezuje vodu, ispoljava antioksidativna dejstva, odnosno štiti kožu od slobodnih radikala – a oni su glavni uzroci starenja kože.

Hijaluronska kiselina je prirodna supstanca koju naše telo proizvodi, samim tim hijaluronsku kiselinu možete koristiti više puta u svojoj dnevnoj i noćnoj rutini. Preporučujemo da serum (prvi korak u nezi kože) i kremu nanosite ujutru i uveče na sveže očišćenu kožu lica kako bi ona ostala hidrirana, blistava i zdrava.

Previous post
Next post

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published